Sport

2009.09.24. 02:25

A legvégén Fábry találata döntött

Nagykanizsa - Kiegyenlített mérkőzésen az utolsó pillanatban lőtt góllal nyerte meg idegenben az OB I B-s férfi vízilabda-bajnokság nyitófordulóját a felfrissült kerettel játszó kanizsai csapat.

MTI

Egri Vízmű SC-HeatGroup Kanizsa SE 9-10(3-2, 2-1, 2-4, 2-3)Eger, 50 néző. Jv.: Marnitz, Füzesi. OB I B-s férfi mérkőzés.

Kanizsa: Bajnogel - Virt 1, Csente 1, Bedő, Korbuly, Fábry 3, Kéri 2. Csere: Markó 3, Wiesner, Ujházi, Szabó G., Dene. Edző: Szabó Gábor.

Lendületes játékkal kezdtek a hazaiak, ám az új vízipólosokkal kiegészült kanizsaiak sem illetődtek meg. Az egriek pontosabban dobtak, s ezzel vezettek. Később is az Eger járt egy lépéssel a dél-zalai gárda előtt, de fordulás után, Fábry és Markó góljainak köszönhetően kiegyenlítettek a vendégek. Az utolsó negyed valódi tűzijátékot és óriási izgalmakat hozott. 9-9-es állásnál előbb a hazai csapat kért időt, de a rákövetkező támadásból gólt nem tudott lőni, majd 20 másodperccel a vége előtt a kanizsaiak is rövid megbeszélést tartottak a medence szélén. Ez már hatékonyabban sikerült, hiszen egy gyors felúszást követően Fábry József megszerezte a győztes találatot a dél-zalaiak számára.

Jók: Markó, Fábry, Kéri.

Szabó Gábor: Az utolsó pillanatokban megszerezni a győztes gólt felemelő érzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!