Sport

2009.08.27. 02:27

Vezetnek, de így is készülnek

Nagykanizsa (bb) - A szlovákiai Galántán tartották meg az ökölvívók hagyományos csapattalálkozóját, melyen a Kanizsa Box Klub színeiben öten is indultak, ám a kemény mezőnyben egyedül a 69 kg-os Korpics István győzött.

Mórocz Zsolt

A viadalon egyébként a kanizsaiak mellett soproni bokszolók képviselték Magyarországot, ám számos határon túli magyar versenyző is kötelek közé lépett.

A Korpics Miklós edző vezette dél-zalaiak jó szokásukhoz hűen nyáron is keményen készültek az őszi idényre. A szlovákiai megmérettetést már főpróbának szánták, de a várva várt siker végül elmaradt. Egyedül a 69 kg-ban induló Korpics István nyert, ő viszont a vendéglátók válogatott öklözőjét győzte le, magabiztosan, egyhangú pontozással.

A következő állomás augusztus 29-én a régiós bajnokság hatodik fordulója lesz, mely egyben a jubileumi V. Pláza Kupa is.

- A hajrához érkeztünk, ugyanis a felkészülést segítő regionális sorozatból már csak két forduló van vissza - fogalmazott Korpics Miklós a Kanizsa BK vezetőedzője. - Jelenleg nagy előnnyel vezetjük a tabellát, de nem dőlünk kényelmesen hátra, ezúttal is küzdeni fogunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!