Sport

2009.06.17. 02:28

Új országos csúcsra készülnek (június 22-29.)

Keszthely (bl) - Az eddigi gyakorlattól eltérően a futócéllövők országos bajnokságát lég-, illetve golyósfegyverrel is egy időben rendezik meg. Így az ob programja egy teljes hétig, június 22-től 29-ig tart majd- a Balaton fővárosában, azaz Keszthelyen.

Bóbics László

A Magyar Sportlövők Szövetsége az ob helyszínéül a keszthelyi légpuskás lőcsarnokot, valamint a gyenesdiási sportlőtér bázist jelölte ki ebben a szezonban is. A keszthelyi szervezők - Keczeli Zoltánnal az élen - pedig mindent elkövetnek, hogy létesítményeikben minél színvonalasabban sikerüljön megrendezni a hagyományosan nagyszabású viadalt. De a munkálatok közepette figyelnek persze a sportteljesítményre is: a 30 lassú lövéses versenyszámban a keszthelyi klubtagok országos csúcsbeállításra, vagy akár új rekord felállítására készülnek. Sokat dolgoznak és az eddigi eredményeik alapján valóra is válthatják álmukat.

Az országos bajnokság beharangozó sajtótájékoztatóján elhangzott még, hogy a három fős csapat tagjait nem véglegesítették, erre közvetlenül csak a verseny kezdetekor kerül sor. Keczeli Zoltán szakvezetőnek fejtörést okoz a gárda összeállítása, hiszen Farkas Ferenc, Magyar Gyula, Szabó Lóránt Péter és Szaday László eredményei is kiválóak. Ezért marad a döntés az utolsó pillanatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!