Sport

2009.05.28. 02:26

Horváth Tamás világbajnoki címe

Zalaegerszeg (ka) - Immár idehaza is ünnepelhettek a Fightingsport-Hungary Kick és Thaibox SE világbajnokságon szerepelt sportolói, akik gálán vettek részt.

Kerkai Attila

Zalaegerszegen a Zala Plazaban került megrendezésre a Fightingsport-Hungary Kick és Thaibox SE szerezésében a Sporttal a barátságért! Budo Gála 2009. A rendezvényen részt vettek a Zalaegerszegi Box Club, az XXL sotokan karate klub, a Belsőutak iskolája, valamint az FSH kick- és thaiboxolói is.

Előtte viszont Horvátországban került megrendezésre a WASCO világbajnokság, ahol a Fightingsport-Hungary Kick- és Thai-Boksz SE Zalaegerszeg 3 versenyzővel képviseltette magát. Az eseményre szinte minden földrészről érkeztek versenyzők, s ahogy az utóbbi időszakban már megszokhatták a küzdősportokban, a legnépesebb küldöttség (150 fő) ezúttal is az oroszoké volt...

Az egerszegi klub tagjai remekül szerepeltek, hiszen Horváth Tamás a gyermek korosztály -32 kg-os súlycsoportjában a semi contactban világbajnoki aranyérmet nyert, a light contactban pedig bronzérmet szerzett. A felnőtteknél is akadt zalai érem, ugyanis Kis-Gadó Zoltán a 91 kg-osok semi contact versenyében szintén bronzérmet szerzett, a veteránok küzdelmében pedig Horváth Ferenc (86 kg) a light contact számban úgyszintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!