Sport

2009.03.28. 03:25

A Zerbsten át visz az út a döntőbe

Koblach (va) - Magyar-magyar, de német-német döntő is lehet idén a férfi tekések Bajnokok Ligájában. Az elődöntők tegnapi sorsolásán kiderült: a ZTK hiába szerette volna, nem kerülheti el a német Zerbst csapatát.

Varga Andor

A sors szeszélye azonban cseppet sem törte le a gárdát - ez derül ki Takács László csapatvezető beszámolójából, akit telefonon értünk utol.

- A Zerbst borzasztó erős csapat, ám nem verhetetlen - értékelt. - Egyszer Világkupán 9 fával kaptunk ki tőlük, aztán egy korábbi BL-meccsen, még az oda-visszavágós szakaszban ütöttek ki bennünket, drámai körülmények közt. Ezt a negatív sorozatot a tavalyi elődöntőben törtük meg, s bár akkor hazai pályán voltunk, most is adok a csapatnak 50 százalék esélyt a döntőbe kerülésre. És különben is: aki kupát akar nyerni, az senki elől nem bújhat el, le kell győznie a legerősebb riválisokat is. Amilyen mi is vagyunk az ellenfelek számára!

A ZTK-Zerbst mérkőzés ma 13 órakor kezdődik, a másik, szintén magyar-német elődöntőt a Szeged és a Bamberg vívja, 8 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!