Futóbajnokság

2018.09.24. 19:36

Bicsák Bence a 10 km-es bajnok

A férfiaknál a triatlonos Bicsák Bence, míg a nőknél Kácser Zita nyerte meg a szombathelyi futófesztivál keretében megrendezett 10 km-es utcai futóbajnokságot.

Zalai Hírlap

Bicsák Bence a képen a hazai Világkupán ér célba, hiszen elsősorban triatlonos. Csak éppen még remekül is fut… Fotó: archív

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) honlapjának tájékoztatása szerint Bicsák 30:27 perces eredménnyel nyert, és utasította maga mögé Jenkei Pétert, valamint a félmaratoni bajnok Csere Gáspárt. Az egerszegi Bicsák Bence, aki a Zalatriatlonban kezdte pályafutását, jelenleg pécsi színekben versenyez, és szívesen „kirándul át” az atlétikába, másfél héttel ezelőtt pedig Ausztráliában az U23-as korosztályban lett bronzérmes a triatlon-világbajnokságon. A női bajnok Kácser Zita két héttel ezelőtt félmaratonon szerzett ob-aranyérmet, ezúttal pedig 35:53 perccel ért elsőként célba, Pataki Anna és Bakonyi Fruzsina előtt.

Bicsák Bence a képen a hazai Világkupán ér célba, hiszen elsősorban triatlonos. Csak éppen még remekül is fut… Fotó: archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!