Sárhida

2015.02.02. 16:02

Közel tíz év papírképeken

Sárhida - Szép számú érdeklődő részvételével Fotó börze party zajlott le nemrég a kultúrházban az Együtt Sárhidáért Alapítvány szervezésében.

Mázsa Ferenc

A rendezvény keretében az elmúlt közel 10 év fontosabb és érdekesebb települési rendezvényein készült papírképek között válogathattak a résztvevők.

- Üdítő élmény volt látni, hogy szinte megrohamozták a vendégek a képekkel teli asztalokat - mondotta Gáspár Lászlóné, a szervező alapítvány kuratóriumának elnökhelyettese.

A résztvevők ismerős arcokat kerestek és találtak a fotókon Fotó: a szerző

A vendégek megtekinthették az Alapítvány 15 éves történetének albumait, valamint lapozgathatták a Sárhidai Hírek kiadvány összefűzött példányait is. Kötetlen beszélgetések közepette forralt borral, forró teával, punccsal illetve sós és édes süteményekkel vendégelte meg az Alapítvány a résztvevőket.

- Feladatunknak és felelősségünknek is tartjuk, hogy ne vesszenek el a régi emlékek, sikerüljön ezeket összegyűjteni. Éppen ezért hirdette meg az alapítvány azt a kezdeményezését, mely alapján összegyűjteni szándékozzuk a településünk fontosabb képi emlékeit az 1950-es évektől napjainkig. Várjuk mindazok jelentkezését, akik megfelelő alapanyaggal rendelkeznek ehhez - vázolta új kezdeményezésüket a kuratórium munkatársa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!