Rendőrségi

2011.08.10. 12:26

Szexet kínált, 60 nap elzárást kapott

Hatvan nap elzárással sújtotta a Keszthelyi Városi Bíróság azt a nőt, aki hétfő délután Felsőpáhokon az arra közlekedő gépjárművezetőknek szexuális szolgáltatást kínált.

zaol.hu


Kedden is jócskán akadt dolguk a megyei rendőröknek:

Többször belerúgott egy ajtóba
Szabálysértési feljelentést tettek a zalaegerszegi rendőrök egy férfi ellen, aki kedden délután többször belerúgott Zalaegerszegen egy családi ház bejárati ajtajába.

Súlyos sérülést szenvedett a motoros
Nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett az a motorkerékpárral közlekedő férfi, aki kedden reggel egy gépjárművel való ütközés elkerülése végett járművével elesett Nagykanizsa egyik utcájában.

Vasúti pályára borult egy tehergépkocsi
Kedden délelőtt a Borsfa és Bánokszentgyörgy községek közötti útszakaszon egy tehergépkocsi az erdei vasúti pályára borult, amelynek következtében a jármű utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Bárszékkel betörte egy nyerőautomata kijelzőjét
Büntetőeljárás indult a Keszthelyi Rendőrkapitányságon az ellen a férfi ellen, aki kedden az esti órákban egy zalaszentgróti presszóban bárszékkel betörte egy nyerőautomata kijelzőjét.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!