Rendőrségi

2011.01.19. 13:42

Súlyos baleset Kecskemét és Helvécia között

Két ember súlyosan megsérült abban a balesetben, mely kora délután történt Kecskemét és Helvécia között - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint ittas volt annak a Helvécia felől Kecskemét irányába tartó személygépkocsinak a vezetője, mely - eddig ismeretlen okból - szerdán 13 óra körül áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott összeütközött egy szemből érkező autóval.


Utóbbi jármű a karambol következtében felborult, a benne utazó két embert az elsődleges információk alapján a kiérkező mentők nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset okozója sértetlenül úszta meg a történteket - tette hozzá a sajtószóvivő, aki jelezte: az érintett útszakaszt - az M5-ös autópálya felüljárójának közelében - a jelenleg is tartó helyszínelés, illetve műszaki mentés idejére, előreláthatólag legalább délután fél négyig, teljes szélességében lezárta a rendőrség.
   
A forgalmat ez idő alatt elterelik, így az arra közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!