Rendőrségi

2010.11.25. 07:20

Súlyos baleset az 5-ös főúton: tükörjégen csúszott meg

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 5-ös főút 75. kilométerszelvényénél, Kecskemét határában, ahol csütörtökön két autó összeütközött - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra a rendőrség korábbi tájékoztatását pontosítva elmondta: két súlyos és egy könnyű sérültje van a kora reggeli órákban történt balesetnek. A részletekről szólva hozzátette: egy furgon megcsúszott az úttestet borító tükörjégen és átsodródott a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő személygépkocsiba rohant. 


Az ütközés következtében a két járműben ülő négy emberből hárman megsérültek: közülük a vétlen autó vezetőjének mindkét lába eltört. A férfit a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül.
Az okozó jármű vezetője sértetlenül úszta meg a balesetet, az autó hátsó ülésén helyet foglaló két utas egyikét azonban nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, míg a másikat könnyű sérülésekkel szállították kórházba - mondta a sajtószóvivő. 

Jelezte: az 5-ös számú főút érintett, négysávos szakaszán Kecskemét határában, az M5-ös autópálya felhajtójának közelében a helyszínelés, illetve műszaki mentés befejeződött. A korábbi forgalomkorlátozást feloldotta a rendőrség, így újra zavartalanul haladhatnak az arra közlekedők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!