Rendőrségi

2011.03.16. 13:20

Rablás egy mátészalkai játékteremben

Rablótámadás ért egy nőt az egyik mátészalkai játékteremben; a gyanúsítottat, egy román állampolgárt a rendőrség elfogta és őrizetbe vette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

MTI

A nőt kedd este támadta meg a játékteremben egy férfi, hogy ékszereit elrabolja - mondta Fedor Rita.  A főhadnagy tájékoztatása szerint a támadó földre kényszerítette a nőt, többször megütötte, letépte nyakláncát és egyik fülbevalóját, de csak az utóbbit tudta megszerezni, és elmenekült.    

A sértett azonnal értesítette a rendőrséget, és személyleírása alapján a járőrök hamar elfogták a rablás gyanúsítottját a városban. Az előállított 25 éves román állampolgárságú, de a közeli Hodászon lakó férfi mellkasán friss karmolási nyomokat találtak a rendőrök, majd ruházatának átvizsgálásakor a cipőjének talpbélése alól előkerült az eltulajdonított fülbevaló is. 

A gyanúsított beismerte a rablást, őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!