Rendőrségi

2009.10.06. 02:25

Az elmúlt hét mérlege

Zalaegerszeg (ag) - Az elmúlt héten Zalában összesen kilenc, kettő súlyos és hét könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és hat sofőr vezetői engedélyét vonták be ittas vezetés gyanúja miatt.

MTI

Zalaegerszeg (ag) - Az elmúlt héten Zalában összesen kilenc, kettő súlyos és hét könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és hat sofőr vezetői engedélyét vonták be ittas vezetés gyanúja miatt. Az M7-es autópálya zalai szakaszán különböző mulasztások miatt hat vezető ellen tettek szabálysértési feljelentést, míg 34 sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot. Az objektív felelősség elve alapján az elmúlt héten sebességtúllépésért 71, a megállás és várakozás szabályainak megsértése miatt 21, míg a behajtás szabályainak megszegése miatt egy autó üzemben tartójával szemben kezdeményeztek közigazgatási eljárást, melyek során összesen 3,14 millió forint bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!