Rendőrségi

2015.12.05. 08:07

Kábítószergyanús anyagok az autóban

A zalaegerszegi rendőrök elfogták a helyi férfit és eljárást indítottak az ügyben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 4-én 15 óra 10 perckor a járőrök ellenőrzés alá vontak egy zalaegerszegi férfit, aki személyautójával Bagod egyik utcájában közlekedett két utasával. A 25 éves K. Róbert ruhájának és járművének átvizsgálásakor bruttó 293 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmelék és 20 db hal formájú, sárga színű tabletta került elő, amit a rendőrök az elfogást követően lefoglaltak.


A fiatal férfinál végzett házkutatáskor a nyomozók minimális mennyiségű zöld színű kábítószergyanús növényi származékot és mobiltelefonokat foglaltak le.


A gyanúsítottat kihallgatása után a rendőrök a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, az ellene más ügyben elrendelt elzárás végrehajtása miatt. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!