Rendőrségi

2014.10.21. 06:49

Összeverekedett sógorával

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy 46 éves férfi ellen, aki egy elfajult vita során súlyos sérülést okozott sógorának.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 9-én egy 36 éves férfi tűzifát szállított milejszegi családi házához, aminek egy részét a ház előtti területre, másik felét pedig az udvarban pakolta le. A munka közben hazaérkezett a férfi 46 éves sógora, aki nehezményezte, hogy közös házuk udvarát testvére élettársa „elfoglalta”. A két férfi között szóváltás, veszekedés, majd tettlegesség alakult ki, melynek során az idősebb rokon ököllel többször mellkason ütötte és a kerítésnek lökte vitapartnerét, aki ettől nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A feldühödött sógort a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a konfliktust és a dulakodást elismerte, azonban a verést tagadta.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 46 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!