Rendőrségi

2013.03.27. 19:12

Meghalt egy szlovén kamionsofőr Zalában

Szentliszló - Meghalt egy szlovén kamionsofőr, aki járművével felborult a Zala megyei Szentliszlón szerdán - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

MTI

Bangó Szilárd, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta: a szlovén rendszámú jármű sofőrje Bánokszentgyörgy felé haladt, amikor egyelőre ismeretlen okból az oldalára borult fagyasztott árut szállító kamionjával. A katasztrófavédelem ügyeletét a mentők értesítették, mert nem tudták kiemelni az összeroncsolódott vezetőfülkébe szorult férfit, akiről időközben megállapították, hogy belehalt súlyos sérüléseibe.

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-nek arról számolt be, hogy a jármű kereke vélhetően az árokba csúszott, emiatt borulhatott az oldalára. Az összetört kamion elfoglalja az utat, rakománya szétszóródott.

A műszaki mentés a sajtófőnök tájékoztatása szerint teljes útzár mellett folyik. Mindkét irányban hosszan feltorlódtak a járművek, mert nincs lehetőség terelésre.

A katasztrófavédelem azt is közölte: munkatársaik daruval emelik fel a balesetet szenvedett járművet, hogy a holttestet kiemelhessék.


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!