Rendőrségi

2012.12.19. 09:36

A forgalommal szemben hajtott az ittas ukrán sofőr

Balatonkeresztúr - Részeg ukrán kamionos hajtott a forgalommal szemben kedden este az M7-es autópályán. A járműszerelvény nyolc kilométert tett meg a rossz irányba haladva, mire a rendőrök megállították.

Arany Gábor

Szerencsére baleset nem történt. Balatonkeresztúr közelében, az M7-es autópálya 167 kilométer szelvényében hajtott fel a forgalommal szemben az ukrán felségjelzésű nyerges vontató.  Rendőrjárőrök indultak a belső sávban Nagykanizsa felé tartó jármű után, amit az M7-es autópálya 175 kilométer szelvényében, a holládi lehajtó előtt sikerült megállítaniuk. Az ukrán sofőr szemmel láthatóan ittas volt, ezt az alkoholszonda is megerősítette. A vezetőt a rendőrök vér- és vizelet mintavételére előállították, a járműszerelvényt az autópályáról eltávolították, nem akadályozta a forgalmat. A 43 éves ukrán férfit őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban kívánja felelősségre vonni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!