Rendőrségi

2012.10.18. 12:16

Figyelem, fegyveres rablót keres a zalai rendőrség!

Keszthely - Egy, hétfő este történt keszthelyi rablás ügyében nyomoz a rendőrség.

zaol.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. október 15-én, 20 óra előtt pár perccel, Keszthelyen egy ismeretlen férfi kezében feltehetően fegyverrel, vagy fegyver utánzattal a bevétel átadására szólította fel a Tapolcai u. 35. szám alatt található élelmiszerüzlet alkalmazottját, aki az elkövetőnek nem adta át a váltópénzt. A támadó a helyszínről ezt követően gyalogosan elmenekült.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrség egy 25-30 év közötti, 180-185 cm magas, erős testalkatú férfit keres, aki az elkövetéskor sötét színű nadrágot, fekete alapszínű, a hát- és gallér részen fehér betéttel ellátott zipzáras felsőrészt, alatta szürke színű kapucnis pulóvert, fehér színű cipőt viselt, arcát pedig egy fekete-fehér mintázatú kendővel takarta el.

Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveres rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben folytat nyomozást.

A rendőrség kéri, aki a fényképeken látható személyről, vagy a bűncselekmény elkövetéséről információval rendelkezik, jelentkezzen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen (8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 4.), vagy tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80/200-492 telefonszámon! Bejelentéseiket az ismert, éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-, illetve 112-es segélyhívó számon, illetve a Telefontanú 06/80/555-111-es számán is megtehetik - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!