Rendőrségi

2012.08.05. 07:39

Hármas karambol az M7-esen Balatonőszödnél

Kaposvár - A korábbi hírekkel szemben nem hármas karambol történt az M7-esen vasárnap reggel, hanem egy személygépkocsi letért az útról és felborult, a két másik autó utasai pedig a segítségére siettek. A balesetnek három súlyos és egy könnyű sérültje van, a helyszínelés nem okoz torlódást.

MTI

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek pontosítva korábbi közlését elmondta, az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a balatonőszödi lehajtónál egy személygépkocsi valamivel 8 óra előtt eddig ismeretlen okból letért az útról és felborult. 
   
Az autóban utazó négy román állampolgár közül egy súlyos életveszélyes sérülést szenvedett, őt mentőhelikopterrel a kaposvári kórházba szállították. Ketten az utasok közül súlyosan sérültek, őket mentőautóval vitték a siófoki kórházba, a baleset könnyű sérültjét szintén a kaposvári kórházban látják el.
   
A műszaki mentés és a helyszínelés a leállósávot és még egy sávot foglal el, ami a csendes forgalom miatt nem okoz fennakadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!