Rendőrségi

2012.07.17. 07:51

Balesetek kanyarodás közben

Zala megye - Több baleset is történt az elmúlt napon: két esetben kanyarodó autó miatt következett be az ütközés, de volt olyan jármű, amely például árokba hajtott.

zaol.hu

Hétfőn délután Keszthely irányából Karmacs felé tartott egy Opel Astrával négy fiatalember. Egy erősen balra ívelő kanyarban a gépkocsi vezetője elvesztette uralmát járműve felett, és a jobb oldali meredek árokba hajtott, ahol két fát is kidöntve állt meg. A jármű jobb hátsó ülésén helyet foglaló utas nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a többiek épségben szálltak ki a járműből.

Zalaegerszegen kettő esetben is balra kanyarodó személygépkocsi okozott balesetet hétfőn. A Platán soron balra kanyarodás közben egy Lada vezetője nem vette észre, hogy járművét már előzi egy Fordos, és összeütköztek. A Gasparich úton egy balra kanyarodó Volkswagenes későn észlelte a szemből érkező segédmotorost, aki a gépkocsi elejének ütközött, és elesett.  A Lada vezetője és a motoros nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az elmúlt 24 órában Zala megyében nem történt intézkedés ittas járművezetés miatt - tudtuk meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!