Rendőrségi

2012.05.03. 15:06

Látta a balesetet? Biciklist lökött fel a fehér furgon

Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság: szerdán délután egy fehér furgon fellökött egy kerékpárost a megyeszékhelyi Balatoni úton, ám ezt követően megállás nélkül tovább hajtott.

zaol.hu

Május 2-án, szerdán 17.40 óra körül egy idősebb férfi kerékpárral közlekedett Zalaegerszegen, a Balatoni úton a Nyerges utca irányából. A csácsi körforgalomba való behajtást követően egy fehér színű (ismeretlen személy által vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú) furgon a Balatoni útra történő kihajtása során jobb oldalával meglökte a kerékpárost, aki ennek következtében elesett, ezt követően pedig az ismeretlen gépjármű megállás nélkül tovább hajtott.

A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, illetve arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.), vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve a díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!