Rendőrségi

2012.03.13. 09:55

Megrángatta a gyalogost a Fiat sofőrje, miután nekiütközött

Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Zalaegerszegi és a Nagykanizsai Rendőrkapitányság is: a megyeszékhelyen egy fiatos nekiütközött egy gyalogosnak, akit a sofőr még meg is rángatott; a dél-zalai város és a Cserfő-hegy lakott területe közötti útszakaszon pedig árokba borult egy autó.

zaol.hu


Árokba borult egy autó

Szintén egy múlt pénteki baleset miatt tett közé felhívást a Nagykanizsai Rendőrkapitányság. Nagykanizsa és a Cserfő-hegy lakott területe közötti útszakaszon, vélhetően a 7511 számú közúton (a régi 7-es úton) este 7 és 11 óra között árokba borult egy ismeretlen személy egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival. A  baleset során a gépkocsi jobb első utasa megsérült. A személyi sérülés ellenére a balesetről a rendőrséget nem értesítették, a sérült utashoz mentőt nem hívtak.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy azok, akik a balesetet látták, illetve arról bármilyen érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyenek bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon. bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón is megtehetik.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!