Rendőrségi

2012.03.02. 11:49

Durva: megütötte segítőjét a füstölgő autóból kimentett sofőr

Csütörtökön délután Lovászi irányából Lenti felé tartott személygépkocsijával egy tormaföldei férfi, aki ismeretlen okból a jobb oldali útpadkára hajtott, ahol egy telefonkábelt tartó oszlopnak ütközött, majd járművével az oldalára borulva, az árokban állt meg.

zaol.hu

A balesetet követően két személygépkocsi vezetője is megállt segíteni a füstölő járműben lévő sofőrön, akit a veszélyt jelentő gépkocsitól akarata ellenére távolabb szerettek volna kísérni. A jármű vezetője a segítője ellen fordult, és egy alkalommal ököllel megütötte az őt támogató hölgyet, akinek nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott.

A balesetet szenvedett gépkocsiban egyedül utazó férfivel szemben – aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök előállították vérvételre, a bántalmazás miatt pedig külön büntetőeljárás indul vele szemben.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!