Rendőrségi

2012.02.25. 14:36

Rémület a párbajtőr versenyen: megsérült a csarnok tetőszerkezete

Hatalmas reccsenés rémisztette meg az országos párbajtőr bajnokság utánpótlás versenyének résztvevőit szombaton dél körül Tapolcán. Mint kiderült: a Városi Rendezvénycsarnok tetőszerkezetének egyik eleme repedt meg, így a versenyt azonnal félbeszakították, az épületet kiürítették.

zaol.hu


Mint laptársunk, a Veszprém megyei Napló internetes oldaln beszámol róla: a nagy csattanás után után a faszerkezet még jó ideig folyamatosan recsegett, s adott félelmetes hangot adott. A csarnokban a  kiérkező tűzoltók és katasztrófavédelmi szakemberek vették át a vívók helyét, s kezdték vizsgálni a hiba eredetét. Egyebek között azt, hogy a mintegy tizenöt méter hosszúságú repedés repedhet-e még tovább, illetve azt is, hogy a szerkezet  további elemeit nem érte-e  hasonló behatás.


Rédli Károly, az üzemeltető városi cég ügyvezetője a Naplónak elmondta, hogy a nyolc tartó elemből egy repedt meg, teljes szélességében, szimmetrikusan. Keresik a hiba okát, illetve nézik a létesítmény biztonságosságát.


További információk és fotók a Napló oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!