Rendőrségi

2011.12.15. 13:47

Új csúcs született? Egy nap alatt háromszor kapták el a rendőrök a randalírozót

Néhány óra leforgása alatt háromszor akaszkodott össze a rendőrséggel egy hahóti férfi: először bevásárlókocsit lopott el , később a nagykanizsa buszpályaudvaron randalírozott, végül egy bevásárlóközpnt ajtaját rugdosta.

zaol.hu


Nem hagyták randalírozni
Bevásárlókocsit tulajdonított el a hahóti boltból egy helybeli férfi, akit a rendőrök a házánál igazoltattak. A 38 ezer forint értékű bevásárlókocsit a konyhában találták meg, melyet a bolt visszakapott, a férfit előállították, vele szemben büntetőeljárás indult.
Az esti órákban ugyanezt a férfit egy nagykanizsai buszpályaudvaron lévő büféből kellett előállítani, mivel ott ordítozni és kötekedni kezdett a személyzettel. Megbotránkoztató viselkedése miatt vele szemben szabálysértési eljárás indult.
Éjfél után nem sokkal ismét miatta riasztották a rendőröket, mivel zárás után próbált meg bejutni egy nagykanizsai bevásárlóközpontba úgy, hogy a bejárati ajtót ütögette, rugdosta. Be nem jutott, viszont 200 ezer forintos kárt okozott, mely miatt vele szemben újabb büntetőeljárás indult.



További rendőrségi hírek:

Körözött személyt fogtak
Tótszerdahelyen fogtak el szerda délután egy körözött férfit a letenyei járőrök. A pusztamagyaródi férfivel szemben a Veszprémi Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, mely alapján a bíróság elé állításáig a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Valótlan adatok bediktálásával akarta megúszni
Szerdán délután Szepetneken a helyi körzeti megbízott egy szegedi férfit vont ellenőrzés alá, mely során az igazoltatott arra hivatkozott, hogy elvesztek az iratai, majd valótlan személyazonosító adatokat diktált be.
A férfi előállítását követően a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon megállapították valódi személyazonosságát és azt, hogy vele szemben a Szegedi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit őrizetbe vették és szabálysértési eljárást indítottak vele szemben személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.


Rendőrjárőrök buktatták le a hajnali betörés gyanúsítottját
Csütörtökön hajnalban Nagykanizsa utcáit járva gyanúsan viselkedő férfire figyeltek fel a járőrök, aki miután meglátta a rendőrautót, eldobta a nála lévő nejlonszatyrot. Intézkedés alá vonták a helybeli férfit és a táskában két pár bőr cipőt és egy fél pár női cipőt találtak. A közelben egy cipőbolt kirakatát – ahonnan a cipők származtak – betörve találták a rendőrök, így a férfit lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, gyanúsítottként hallgatták ki.


A banki terminál közelében fogták el a tárca- és bankkártyalopás gyanúsítottját
Egy hölgy kért szerdán délelőtt rendőri segítséget, mivel egy keszthelyi üzletben a pulton hagyott pénztárcáját ismeretlen tettes az abban lévő készpénzzel, iratokkal és bankkártyával együtt eltulajdonította. A sértett, miután észlelte a lopást, a bankjához indult, ahol meg is látta a gyanúsítottat a bankkártyájával, aki pénzt levenni nem tudott, mivel a PIN kód nem volt a tárcában.
A rendőrök a tárcalopással gyanúsítható középkorú nőt előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, ahol ellene lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.



További bűnügyek, balesetek IDE KATTINTVA!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!