Rendőrségi

2011.12.14. 16:32

Húszcentis konyhakéssel rabolt

Húszcentis konyhakéssel raboltak ki egy csákánydoroszlói vegyesboltot szerda délelőtt. Mintegy 200 ezer forintot vittek el, a feltételezett tettes a szomszéd faluból érkezett.

zaol.hu

A boltvezető a Vas Népe munkatársának elmondta: egy 50 év körüli gasztonyi férfit gyanúsítanak azzal, hogy kirabolta vegyeskerekedésüket szerdán délelőtt. Információk szerint a férfit már el is fogták a rendőrök.

Nagyban segítette a rendőrök munkáját, hogy a vegyesbolt pénztárosa kiváló személyleírást adott a rablóról, s arra is emlékezett, hogy a férfi korábban már vásárolt az üzletben. A támadó egyébként megvárta, amíg a fiatal pénztárosnő egyedül marad az üzletben, s ekkor lépett akcióba. A nőt a kasszához szorította, s egy 20 centiméter hosszúságú konyhakéssel fenyegetve arra kényszerítette, hogy adja át az abban lévő pénzt. A pénzáros eleget tett a kívánságnak, a rabló mintegy 200 ezer forinttal sietett el. Egy rendszám nélküli zöld Peugeot várta a bolt előtt, ezzel hajtott el a helyszínről. 

A nő jól megfigyelte támadóját, pontos leírást tudott adni a körmendi rendőröknek, akik az üzletvezető információi szerint alig két óra alatt elfogták a gasztonyi férfit.
A rendőrség egyelőre nem erősítette meg az elfogásról szóló hírt - írja a vasnepe.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!