Rendőrségi

2011.12.29. 13:18

Élettársa bántalmazott egy nőt Türjén

Csütörtökön hajnalban tett bejelentést a rendőrségre egy türjei nő, mert elmondása szerint élettársa a lakásában egy szóváltást követően ittas állapotban megfenyegette, majd tettleg bántalmazta.

zaol.hu

Mivel a férfi a helyszínen a rendőrök felszólítása ellenére sem hagyta abba viselkedését, ezért előállították a Zalaszentgróti Rendőrősre, ahol a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt ellene szabálysértési feljelentést tettek - értesítette portálunkat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.


Belerúgott az autóba Pakodon
Szerdán este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pakodon egy ismeretlen, vélhetően ittas állapotban lévő személy nekiment egy büfé előtt leállított személygépkocsinak, majd mellette elhaladva hátsó sárvédőjébe belerúgott.
Az ügyben rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Zalaszentgróti Rendőrősön, ahol egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!