Rendőrségi

2011.12.06. 15:35

Balhés hétfő: egy férfi késsel fenyegette meg a családját

Hétfőn többször értesítették a zalai rendőröket: egy tófeji férfi késsel fenyegette meg a családját, egy kanizsai személy rátámadt a vízmű munkatársaira, egy dühöngő fiatalember növényvédő szert szippantott fel, Zalacsében Volkswagen ütközött Suzukival, míg Surdon egy autó fejtetőn állt meg a vízelvezető árokban.

zaol.hu


Késsel kergette meg a családját
Hétfőn délelőtt egy tófeji nő kért rendőri segítséget, mert élettársa tört-zúzott a lakásban.  A bejelentő az is elmondta, hogy vasárnap a férfi késsel kergette a házban lakókat.
A rendőrök a helyszínen ellenőrzés alá vonták a férfit, akiről kiderült, hogy egy engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverrel, illetve késsel fenyegette, továbbá kergette a házban lakókat. A rendőrök a férfit előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetőeljárást.


Volkswagen ütközött Suzukival
Hétfőn délelőtt közlekedett a zalacsébi Kossuth utcában egy férfi egy Volkswagen típusú személygépkocsival. Vélhetően figyelmetlensége miatt egy balra ívelő, emelkedő, nedves útszakaszon megcsúszott, majd áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol vészfékezése ellenére nekiütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő, Suzuki típusú személygépkocsinak. A baleset következtében a Suzuki vezetője, valamint utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.


Megtalálták az eltűnt újudvari lányt
Hétfőn délelőtt a Pacsai Rendőrőrs járőrei előállítottak egy újudvari lányt, akinek eltűnés miatti körözését a Nagykanizsai Rendőrkapitányság rendelte el. A lányt meghallgatása után átadták édesapjának. 


Rátámad a vízmű munkatársaira, akik a rendőrség épületébe menekültek
A rendőrség épületébe menekült be hétfőn délelőtt a vízmű három munkatársa Nagykanizsán, mert rájuk támadt egy férfi, akinek telkén közfeladat ellátása céljából jelentek meg. A férfi kérdőre vonta a számára idegen személyeket, hogy mit keresnek a telkén, majd a hozzá legközelebb állóra rátámadt, őt meg is ütötte. Ezt követően fenyegetőzve fejszéért indult, mire a vízmű munkatársai elhagyták a telket. Mivel utánuk ment, ezért a közelben lévő rendőrségi épületébe mentek, ahol a rendőrök elfogták a férfit, akivel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.


Növényvédő szert szippantott fel a dühöngő
Hétfőn a mentőszolgálat tagjai kértek rendőri segítséget egy agresszív férfi elszállításához Nagykanizsán. Mint kiderült, a 20 éves helybeli fiatalember növényvédő szert szippantott fel és attól lett rosszul. A droggyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki szervezetében, így büntetőeljárás indult az ügyben.


Baleset Surdon: fejtetőn állt meg az autó
Hétfőn Surd külterületén egy erősen jobbra ívelő kanyarhoz túl nagy sebességgel érkezett egy személygépkocsi, melynek vezetője elvesztette uralmát járműve felett és a nedves úttesten átsodródva, a vízelvezető árok falának ütközött. A gépkocsi a hossztengelyén átfordulva, fejtetőn állt meg. A járműben tartózkodó három utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.



További bűnügyek, balesetek IDE KATTINTVA!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!