Rendőrségi

2011.11.04. 15:40

300 ezer forintot loptak a ruhásszekrényből

Csütörtökön több alkalommal is riasztották a megyei rendőröket: Nagykanizsán egy 15 éves tini ellen indítottak eljárást lopás miatt, egy férfi hamis csekket akart beváltani a dél-zalai városban, míg Sandon egy családi házból egy hívatlan látogató vitt magával 300 ezer forintot.

zaol.hu


Öt tábla csokit akar ellopni a 15 éves tini
Lopáson értek tetten egy tizenöt éves fiatalembert, aki öt tábla csokoládét próbált meg eltulajdonítani egy nagykanizsai áruházból, csütörtökön délben. A ruházatába rejtve próbálta a kasszasoron átjuttatni a csokoládékat a fiatalember, azonban a biztonsági szolgálat tetten érte. A rendőrség előtt vagyon elleni cselekményei miatt már jól ismert fiatallal szemben szabálysértési eljárás indult.


Eltűnt a ruhásszekrényből 300 ezer forint
Egy sandi családi házban járt hívatlan látogató, míg az ott lakó hölgy a kertben dolgozott. Bejárati ajtajának kulcsát egy ajtó melletti helyre rejtette el, míg a kertben volt. A munka végeztével a rejtekhelyen találta a kulcsot, s mit sem sejtve lépett a lakásba, ahol felforgatva találta szekrényeit. Az egyikből, a ruhák közé rejtett 300 ezer forint eltűnt.


Hamis csekket akart beváltani
Hamis csekkeket próbált meg beváltani egy nagykanizsai pénzintézetben egy horvát férfi csütörtökön. Tizenhat darab, összesen 500 EUR névértékű csekket szeretett volna készpénzre váltani, azonban kiderült, hogy azok hamisak. A férfit a rendőrök előállították, az ügyben készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés bűntette elkövetése miatt indult nyomozás.Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!