Rendőrségi

2011.10.28. 10:48

Mindkét jármű megperdült: Volkswagen és Toyota ütközött

Egyik olvasónk péntek délelőtt hívta fel portálunk figyelmét egy közlekedési balesetre, mely - a levelében leírtak szerint - a megyeszékhelyi Kutasi úton történt. A rendőrségnél érdeklődtünk a baleset részleteiről.

zaol.hu


Csütörtökön este a Zalaegerszegen, a Kutasi úton közlekedett Andráshida felé egy férfi egy Volkswagen típusú személygépkocsival. A 761-es út kereszteződéséhez érve az "Állj!
Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblánál megállt, majd bement a kereszteződésbe, amikor gépkocsija jobb hátsó részének ütközött - fékezése ellenére - egy Toyota típusú jármű. Utóbbi autót szintén egy férfi vezette, s Bagod irányából érkezett.

Az ütközés következtében mindkét jármű megperdült. A Toyota egyik utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett - tájékoztatta portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!