Rendőrségi

2011.10.19. 14:25

Áthajtott a gyalogos lábán a Renault

Kedden két zalaegerszegi balesethez is kihívták a rendőröket: egy Renault sofőrje járművének első kerekével áthajtott egy gyalogos egyik lábán, míg egy férfi az autójával egy helyi cég parkolójában nekiütközött egy másik kocsinak.

zaol.hu


Kedden reggel közlekedett a zalaegerszegi Köztársaság útján a Göcseji út irányából az Alsóerdei út felé egy nő egy Renault típusú személygépkocsival. A Köztársaság útjáról a Hegyalja útra kanyarodás közben későn észlelt egy, a gyalogos átkelőhelyen áthaladó személyt és járművének első kerekével áthajtott az egyik lábán. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Kedden este egy férfi közlekedett személygépkocsijával az egyik helyi cég parkolójában, melynek során nekiütközött egy másik, álló személygépkocsinak. Mivel a férfivel szemben felmerült az ittas járművezetés gyanúja, ezért a rendőrök vér- és vizeletminta-vételre állították elő.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!