Rendőrségi

2011.09.06. 13:50

Bútorlappal ütlegelte rokonait egy férfi Galambokon

A mentőszolgálatnak rendőrök segítségével sikerült csak a kórházba szállítani két sérültet Galambokról hétfőn este, mert nem voltak hajlandók alávetni magukat az orvosi vizsgálatnak és beszállni a mentőautóba. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy az együtt élő középkorú párra saját otthonukban a hölgy öccse támadt rá, és egy bútorlappal ütlegelte őket.

zaol.hu

Az elsődleges orvosi diagnózis szerint az ütésektől nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek mindketten. A támadó ellen súlyos testi sértés bűncselekmény kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak.



További rendőrségi hírek:

A riasztó meghiúsította a betörést
A riasztó hiúsított meg egy boltbetörést kedden hajnalban Keszthelyen, amelynek gyanúsítottjait a rendőrök rövid időn belül el is fogták.
Az elfogott három, Keszthely környéki fiatalember megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy hajnali fél három tájban egy élelmiszerbolt mellett elhelyezett rácsos zöldségtárolóból zöldséget, gyümölcsöt tulajdonítottak el, majd egyikük a bukóablakot benyomva behatolt az üzletbe. Ekkor szólalt meg a riasztó, így mindhárman gyorsan távoztak, a boltból már nem vittek magukkal semmit.
A gyors rendőri reagálás eredményeként a három fiatalt a járőrök a keszthelyi vasútállomáson elfogták. A tettüket beismerő fiatalok ellen betöréses lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Keszthelyi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak.


Megrongálták a bejárati ajtó biztonsági zárját
Hétfőn reggel Csömödérből kértek rendőri intézkedést, mivel előző este az egyik háznál az ott lakók zörgést hallottak, majd emiatt kimenve azt látták, hogy a bejárati ajtó biztonsági zárját, valamint az istálló lakatpántját valaki megrongálta. Egy személyt láttak elmenni, aki a kerítés kiskapuját leemelte a helyéről.
Az esettel összefüggésben betöréses lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a háziak által látott helybeli férfival szemben a Lenti Rendőrkapitányságon.


Elfogták a körözés alatt álló 20 éves férfit
A Zalakarosi Rendőrőrs zalakomári körzeti megbízottja kedden hajnalban elfogott egy körözés alatt álló 20 éves zalakomári fiatalembert, akivel szemben a Marcali Rendőr-kapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. Az akcióban részt vettek a Marcali Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a helyi mezőőrök is.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!