Rendőrségi

2011.09.26. 13:52

34 éves nagykanizsai férfit gázolt el a gyorsvonat

Vasárnap hajnalban a MÁV szolgálattevője tett telefonon bejelentést a rendőrségre, miszerint a Nagykanizsáról Budapestre tartó gyorsvonat a 2177 kilométerszelvénynél, a Szentgyörgyvári hegy bejáratánál elgázolt egy személyt.

zaol.hu

A harmincnégy éves nagykanizsai férfi halálának körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja - értesítette portálunkat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.


További hétvégi rendőrségi hírek:

Megütötte a fiút, majd elvette a kabátját és a cipőit
Vasárnap este egy férfi tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra arról, hogy fiát a helyi Csengery úton a Városi Uszoda előtti útszakaszon egy ismeretlen személy kétszer arcon ütötte, majd elvette kabátját és cipőit. Az apa, hallva fia kiáltását, annak segítségére sietett, ekkor az elkövető személy eldobta az eltulajdonított ruhadarabokat és elfutott.  Az eset során a fiú nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A bevezetett intézkedéseknek köszönhetőn a nagykanizsai rendőrök nem sokkal az eset után elfogtak egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol ellen büntető feljelentést tettek.


Több emberbe is belekötött a részeg férfi
Vasárnap reggel arról érkezett bejelentés a Lenti Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy ittas személy a helyi autóbusz-állomáson több emberbe is belekötött, ami többekben is megbotránkozást váltott ki. A kapott személyelírás alapján a lenti rendőrök nem sokkal a bejelentést követően elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a garázdaságot elkövette. Ellene szabálysértési feljelent tettek.


Lopni akart a boltból
Vasárnap este az egyik zalaegerszegi bevásárlóközpontból érkezett bejelentés a rendőrségre, mert tetten értek egy férfit, aki közel kétezer forint értékben próbált meg árut eltulajdonítani az üzletből. A rendőrök a férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!