Rendőrségi

2011.08.20. 18:09

Ön látta?

Egy augusztus 17-én éjszaka történt közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

zaol.hu


Augusztus 17-én 23.00 órakor a nagykanizsai Olaj u. 6. szám előtti útszakaszon egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér színű gépkocsival nekiütközött  egy, az úttest jobb szélén üresen álló, fekete színű Ford Focus típusú személygépkocsinak. Az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a hatóság kéri, hogy aki a balesetet látta, illetve az ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér színű gépkocsiról, vagy annak vezetőjéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyen bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon. Bejelentéseiket az éjjel nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón is megtehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!