Rendőrségi

2011.08.30. 08:45

Kedd reggel holtan találták meg a Gébárti-tónál eltűnt férfit

Motorcsónakokról is keresték a Gébárti-tóban hétfőn kora este azt a 28 éves andrásfai fiatalembert, aki a hét végén tűnt el. A férfi holttestét kedd reggel találták meg.

Arany Gábor

Motorcsónakokról is keresték a Gébárti-tóban hétfőn kora este azt a 28 éves andrásfai fiatalembert, aki a hét végén tűnt el - ezt szülei jelentették be, fiuk gépkocsiját az AquaCity parkolójában találták meg vasárnap. Mivel szerelmi bánatára utaló búcsúlevelet hagyott, okkal feltételezhető, hogy véget akart vetni életének.

Hétfőn a rendőrség átvizsgálta a környéket, majd a különleges mentők, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem szakemberei is bekapcsolódtak a kutatásba, amely még nem vezetett eredményre, ezért kedden tovább folytatják.


Kedd reggeli információ szerint egy tó mellett elhaladó személy meglátta az eltűnt férfi holttestét, melyet  a Zalaegerszegi Tűzoltók az értesítést követően kiemeltek a tóból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!