Rendőrségi

2011.07.08. 11:51

Halálos baleset Pápánál

Meghalt a helyszínen az a 73 éves budapesti férfi, aki autójával összeütközött egy Suzukival péntek délelőtt a 83-as főúton Pápánál.

zaol.hu

Három személyautó ütközött Pápa határában a 83-as számú főúton péntek délelőtt nem sokkal fél tizenegy előtt. Egy Győr felől érkező Renault típusú személygépkocsi vezetője a 83-as számú főútról megkezdte a kanyarodást Pápa irányába. A kanyarodó autó oldalának ütközött egy szemből érkező, egyenesen haladó Suzuki típusú személygépkocsi. Az ütközés következtében a Suzuki megpördült és ütközött egy szintén Győr felől érkező Opel típusú személygépkocsival.

A baleset következtében a helyszínen életét vesztette a Renault jobb első ülésén utazó 73 éves budapesti férfi, az autót vezető szintén fővárosi férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett. A Suzukit vezető soproni férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett a baleset következtében.

A helyszínelés és a technikai mentés a forgalom terelése mellett zajlott, az útszakaszt délután kettőtől használhatták újra a közlekedők - értesült a naplo-online.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!