Rendőrségi

2011.05.02. 11:15

Verekedés Dabason: nyolc embert vettek őrizetbe

Nyolc embert vett őrizetbe a rendőrség a dabas-szőlői verekedés ügyében; a három sérült még az éjjel elhagyhatta a kórházat - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

MTI

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a rendőrség az esti órákban nyolc fiatalembert hallgatott ki gyanúsítottként, őket csoportos garázdaság miatt vették őrizetbe; a dabasi rendőrkapitányság kezdeményezi előzetes  letartóztatásukat.
   
A szóvivő korábbi közlése szerint vasárnap délután két férfi tért be egy dabas-szőlői szórakozóhelyre, akiket a pultos egy korábbi nézeteltérés miatt nem akart kiszolgálni. A két férfi ezt követően távozott, majd egy hattagú társasággal tértek vissza. A csoport előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kiszolgáló személyzettel, az ott tartózkodókkal.
   
Az MTI értesülései szerint a nyolctagú társaság tagjai romák voltak, a három sérült egyike a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!