Rendőrségi

2011.05.25. 16:33

Járókeretével védte meg magát egy idős nő

Csákánnyal és késsel is fenyegették azt az idős nőt, aki járókeretével fékezte meg támadóját Mezőtúron - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

MTI

Szabó Zita tájékoztatása szerint a 73 éves asszonynak egy hosszú évek óta nála lakó 47 éves férfi rontott neki kedden. Miután utóbbi erősen ittas állapotban érkezett haza, először kiabálni kezdett a nővel, majd a kertben lévő csákányt felemelve elindult felé.
   
Az idős nő járókeretével védekezett, melynek következtében támadója kezéből kiesett a csákány, ám a férfi ezt követően egy bicskával akart  kárt tenni szállásadójában, akinek végül azt is sikerült kiütnie agresszív lakója kezéből.
   
Bár mindkét fél nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléssekkel úszta meg a történteket, a rendőrség a férfi ellen súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával indított eljárást - közölte az őrnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!