Rendőrségi

2011.02.22. 15:41

Megvannak a pilisi kettős gyilkosság gyanúsítottjai

Kedd hajnalban elfogták a pilisi kettős emberölés elkövetőinek utolsó, szökésben lévő tagját, N. Attilát.

MTI

A  Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye emlékeztetett: 2010. október 9-én egy 53 éves férfit és az élettársát, egy 56 éves nőt találták holtan pilisi otthonukban. Az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy halálukat idegenkezűség okozta. Az elkövetők brutális módon végeztek áldozataikkal.

A gyanú szerint L. Géza, N. Attila, B. József és D. Tamásné anyagi haszonszerzés miatt mentek 2010. október 8-án éjjel az áldozatok lakásához, majd bántalmazták őket, és a házból készpénzt, arany ékszereket, valamint mobiltelefonokat vittek el.

A gyors felderítő munkának köszönhetően olyan információk merültek fel, amelyek alapján 2010 novemberében B. Józsefet, majd 2011 januárjában a 31 éves L. Gézát és a 28 éves D. Tamásnét a Pest megyei nyomozók elfogták, azóta mindhárman előzetes letartóztatásban várják az eljárás befejezését.

A 28 éves N. Attilát, a csoport utolsó, szökésben lévő tagját kedd hajnalban a VIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársainak segítségével fogták el a főváros XIX. kerületében. A férfi szakállt növesztett, így változtatta meg külsejét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Gézával, B. Józseffel és N. Attilával szemben több emberen, nyereségvágyból elkövetett emberölés, D. Tamásnéval szemben csoportosan elkövetett rablásban bűnsegédként való részvétel miatt folytat eljárást - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!