Rendőrségi

2011.01.11. 16:21

Fényes nappal loptak: a tulajdonos ebédelt, a tolvajok dolgoztak

Míg a tulajdonos és az eladó ebédelt, ismeretlenek betörték egy nagykanizsai ékszerbolt kirakatát kedden.

Horváth-Balogh Attila

- Éppen a levest kanalaztuk, amikor hívtak a szomszédok, hogy mi történt. Többen látták is az elkövetőket - fogadott minket az üzlet tulajdonosának fia. A szomszédos ruhásbolt eladója a szokásosnál hamarabb érkezett vissza az ebédidőből, s rögtön feltűnt neki két, a közelben ácsorgó férfi. Egyiküknél nagy, szövött bevásárlótáska volt. Őt egyébként fel is ismerte, gyakran járt az udvarban, ismeretlen eredetű cuccokkal házalva. Alighogy belépett a boltjába, máris hallotta az üvegcsörömpölést - mire visszanézett és látta, hogy a páros (miután a kirakat néhány ékszerét tálcával együtt a szatyorba csúsztatták) futásnak eredt. Egy fiatalember üldözőbe vette, ám elkapni nem tudta az elkövetőket, akik a nagy sietség közben elszórtak pár gyűrűt és fülbevalót.

 



A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Salamon Róbert alezredes megerősítette, a betöréses lopásról kicsivel dél után érkezett bejelentés a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra.

Az elkövetőket keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!