Rendőrségi

2010.12.30. 11:19

Bántalmazta feleségét, fiát késsel sebezte meg

Kommandósok, a rendőrségi bevetési szolgálat akciócsoportjának tagjai tettek ártalmatlanná egy gyilkossággal és robbantással fenyegetőző férfi Kemecsén - közölte csütörtökön Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

MTI

A rendőrségen szerda este egy kemecsei asszony tett bejelentést, amely szerint a férje részegen bántalmazta, majd a segítségére siető felnőtt fiát késsel megsebezte - mondta a százados. A verekedés után a családtagok kimenekültek a házból, ahová a férfi baltával, karddal, késekkel felfegyverkezve bezárkózott, és azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl vagy gázpalackkal magára robbantja az épületet. A férfi a rendőrök felszólítására nem volt hajlandó kijönni a házból, ezért a szabolcsi főkapitányság bevetési szolgálatának Jonatán elnevezésű akciócsoportját is a helyszínre riasztották. A különlegesen kiképzett rendőrök behatoltak a házba és sérülés okozása nélkül ártalmatlanná tették az ön- és közveszélyes fenyegetőzőt - tette hozzá a szóvivő. Fülöp Gergely tájékoztatása szerint a 46 éves férfit mentővel a pszichiátriára szállították, s ellene súlyos testi sértés kísérletének gyanújával indult eljárás.  A százados megjegyezte: a lakásban engedély nélkül tartott puskát és három lőszert is találtak, s azok ügyében szakértő bevonásával szintén nyomozás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!