Rendőrségi

2010.06.17. 12:01

Baleset: megpördült a Daewoo, miután beton feljárónak ütközött

Szerdán két baleset is történt Zala megyében: egy Daewoo megpördült, miután beton feljárónak ütközött Alsópáhokon; a 75-ös főúton pedig egy Alfa Romeo ütközött össze egy vészfékező Peugot-val.

zaol.hu


Megpördült a Daewo, miután beton feljárónak ütközött
Szerdán hajnalban közlekedett egy férfi egy Daewoo Matiz típusú személygépkocsival Alsópáhokon, Felsőpáhok irányából Keszthely felé. A Fő úton haladva nem az út és időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedett, emiatt letért a jobb oldali útpadkára, ahol nekiütközött egy családi házhoz tartozó beton feljárójának. Az ütközéstől a személygépkocsi megpördült és haladási irányával ellentétesen, orral az úttestre lógva állt meg.
A baleset következtében a gépjármű vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.


Alfa Romeo ütközött egy vészfékező Peugeot-val
Szerdán este közlekedett a 75-ös számú főúton Keszthely irányából Alsópáhok felé egy férfi egy Alfa Romeo típusú személygépkocsival, amikor egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban a személygépkocsi hátsó fele túlkormányzottság miatt balra kitört. A sofőr ellenkormányzott, majd járműve - a jobb oldali füves útpadkára térve és keresztbe fordulva - az úttest bal szélén húzódó vízelvezető árok irányába csúszott. Ezt követően a személygépkocsi a bal oldali forgalmi sávban összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő és vészfékező Peugeot típusú személygépkocsival, melyet egy férfi vezetett.
A baleset következtében az Alfa Rómeó vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg a Peugeot vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett - tudta meg portálunk Salamon Róbert rendőr alezredestől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!