Púder Nélkül

2013.10.02. 20:04

Nem kell azonnal megválni a szoknyától

Az őszi hideg reggelek beköszöntével sem kell lemondaniuk a szép lábú hölgyeknek a szoknyákról, védekezésképpen csupán néhány harisnyát kell beszerezniük.

Horváth Viktória

Nyári ruháinkat nem kell az első szelesebb idő eljöttével a gardrób mélyére száműznünk, csupán meg kell találnunk hozzájuk a megfelelő kiegészítőket, és az első fagyok beköszöntéig bátran hordhatjuk őket.

A lábakra, a csinos őszi boka- vagy térdcsizma alá, jól jön egy vékonyabb vagy vastagabb harisnyanadrág is. Az őszi divatszínek a faleveleket idézik: az okkersárga, a barna különböző árnyalatai és a szürke. Ezekkel a színekkel, vagy a hozzájuk passzoló árnyalatokkal, mint például a zöld vagy a bézs, nem lőhetünk mellé.

A fázósabbak a kötött, minél magasabb denes harisnyákat válasszák, érdemes megerősített, de lapos varrásút választani a minél nagyobb kényelem érdekében. A magas derekú harisnyanadrágok nemcsak a kismamák számára lehetnek hasznosak; akinek fázós a veséje, szintén bátran választhatja ezt a fajtát.

A harisnya, ugyanúgy, mint a testvére, a cicanadrág, optikailag vékonyíthatja a lábat, így kecsesebbé teszi viselőjét.

Ehhez csupán néhány szabályt kell betartanunk: a sötét mindig előnyösebb, válasszunk lehetőleg feketét! A vastagabb, durvább anyagú és az erősen mintás darabok kifejezetten erősítik a lábakat, ezért ezeket kerüljük. Az élénk színek pedig túlzottan felhívóak lehetnek, így ha el szeretnénk terelni a figyelmet a lábainkról, nem ajánlatos ilyet választanunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!