Púder Nélkül

2011.11.14. 05:41

Az idei karácsony színe a fehér

Coco Chanel, a divat halhatatlan nagyasszonyának munkássága óta tudjuk, a kiegészítőknek óriási szerepük van az öltözködésben. Nincs ez másképp a lakáskultúrában és otthonunk díszítésben sem, különösen az ünnepekkor.

MTI

A hozzáértők szerint az idei karácsony színei az amúgy is örök divat fehér és a natúr, valamint ezek kompozíciói lesznek. A 2011-es kollekció különlegességét az úgynevezett irizáló díszek szolgáltatják. A másik nevén színváltó bevonatnak köszönhetően a díszek más-más árnyalatot kapnak, ezzel érdekesebb összhatást keltve.

Aki karakteresebb megoldásra vágyik, az sokrétű ajánlatból választhat még. Divat a gyöngyös, az arany, ezüst, retro, nagy gömbös, de még a figurális díszek is.

S ha már divatőrület. Magyarországon is megjelenik az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már népszerű, feldíszített karácsonyfa bérlése. Itt a kuncsaftok az igényeiknek - és pénztárcájuknak - megfelelő kész fát kapnak kézhez.

Szerző: Szabó Zsuzsanna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!