Púder Nélkül

2011.08.12. 10:26

Megbolondultam, ha terapeutához fordulok? - Maya naplója

Lassan közeledett a harmadik hét vége, amikorra azt ígérte Adrenalin, hogy újra jelentkezik.

PLT

Ez alatt többször is láttam az utcákon, véletlenül mindig arra járt, amerre lakom.  Ez még jobban megnehezítette a dolgot, vagyis azt, amire készültem: az elszakadást. Nem ettem, nem aludtam már hetek óta, kezdtem úgy kinézni, mint egy anorexiás alvajáró zombi.  Ezért úgy döntöttem, meglátogatom Anikót, a pszichoterapeutát, akiről már annyi jót hallottam.
- Te, nem tudsz beajánlani hozzá? - kérdeztem barátnőmet, aki szemrebbenés nélkül mondta, megpróbálja elintézni a dolgot. Másnap jó hírrel hívott:
- Azt mondta Anikó, hogy hívd, meglátja, mit tehet. De én nem kérhetek neked időpontot, mert az az elve, hogy kizárólag annak ad, aki magának kér.
Kicsit izgultam, és azon tanakodtam magamban, hogy akkor én most megbolondultam, ha terapeutához fordulok segítségért? Nahát, majd ő megmondja - erre a következtetésre jutottam, és tárcsáztam. Amíg kicsöngött, azon filóztam, mit mondjak, miért kérek időpontot. De talán most meg sem kérdi, csak majd személyesen. A lényeg az volt, hogy minél előbb fogadjon.   
Üdv: Maya

Ezek is érdekelhetik