Hirdetés

2018.09.27. 21:29

Nálunk jól is lehet keresni: Prato Verde Kft.

Cégünk 2009 óta működik, és 2015 óta foglalkozik munkaerő toborzással.

Tevékenységeink közt szerepel a humán erőforrások felkutatása és az ügyfeleink részére történő munkaerő közvetítés. Jelentős tapasztalatra tettünk szert az autóipar és egyéb gyáripari területeken. A munkaerőigény változásokra képesek vagyunk gyorsan és hatékonyan reagálni. Hozzáértő munkatársaink készséggel segítenek, akik pontos és megbízható információ átadással rendelkeznek.

Legyen szó betanított vagy szakmunkáról, mi megtaláljuk akit az adott cég munkatársának szeretne.

Mint azt az elmúlt évek is igazolják megbízható, hiteles, korrekt és feltörekvő cég vagyunk.

Pályázóinkat saját gépjárművel szállítjuk a leendő munkahelye felvételi helyszínére. Szállásaink családias jellegűek és összkomfortosak.

Online weboldallal is rendelkezünk, ahol minden információt, elérhetőségeket megtalálsz

rólunk, és fel tudod venni velünk a kapcsolatot. Illetve a Facebookon is mint Prato Verde Kft.

Cégkultúránk, aminek köszönhetően letisztult és bevált folyamatok, módszerek és jó tapasztalatok segítik a munkánkat. Minden jelentkezővel személyes kapcsolatot létesítünk, hangsúlyt fektetve arra, hogy megtaláljuk a számára ideális munkahelyet.

Az egyik legfontosabb érték, a megfelelő hozzáállás a leendő munkavállalókhoz, ez által hosszú távú elkötelezettségük irányunkba. Magas színvonalú munkánk, tudásunk és tehetségünk bizonyítéka az a tény, hogy cégünk megalakulása óta dinamikusan fejlődik. Megbízható és biztonságos, ergonomikus, munkára alkalmas körülmények biztosítása, családias környezetben. Minden leendő munkavállaló bizalommal fordulhat hozzánk, mi segítünk céljaik elérésében.

Találkozzunk a zalaegerszegi állásbörzén, ismerj meg minket személyesen is!

Mottónk: „A megfelelően felépített szakmai csapat a vállalkozás legjobb tükre”

 

Telefon: 0670-426-5280 vagy 0620-941-5141

Megtalálsz minket a Facebookon: Prato Verde Kft

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában