Hirdetés

2023.10.25. 08:00

Megújulva várja ügyfeleit az OTP Bank nagykanizsai bankfiókja

Tudja, hogyan fest a jövő bankfiókja? Pontosan úgy, ahogy a napokban újranyitott nagykanizsai OTP bankfiók, mely az elmúlt hónapokban teljes megújuláson esett át.

Otthonos ügyintézés

2023. október 24. óta letisztult dizájn és világos fióki tér várja az ügyfeleket a nagykanizsai OTP-ben: organikus mintában rakott szőnyegburkolat, tölgyfelületek, egyedi dizájn tapéták, kényelmes, változatos ülőbútorok és filccel kasírozott lámpák együttese alkotja az új, otthonos bankfióki környezetet. Az anyaghasználatban és az energiafelhasználásban a kivitelezők törekedtek a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére is.

Az innovatív fióki arculathoz hozzátartozik a diszkrét tanácsadás ideális körülményeinek megteremtése. Megújult az önkiszolgáló zóna területe is, az egyszerűbb tranzakciókat itt érdemes elvégezni.

OTP Bank: dinamikus növekedés

Magyarország meghatározó hitelintézete az OTP Bank, amely az elmúlt évtizedben már a kelet-közép-európai régióban egyedülálló teljesítményt ért el, folyamatosan bővül, fejlődik. Jelenleg a régió 11 országában több mint 16 millió ügyfelet szolgál ki az OTP Csoport közel 35 ezer alkalmazottal.

Digitális kényelem

Napjainkban felgyorsult a digitalizáció, az ügyféligények is megváltoztak. Az egyszerűbb tranzakciókat az ügyfelek egyre inkább online végzik. Éppen ezért a fiókban a digitális eszközök száma is gyarapodott, így ösztönzik az ügyfeleket az online csatornák használatára és a banki szolgáltatások megismerésére. Ezek nem csupán megkönnyítik az ügyintézést, hanem gyorsak és megbízhatóak is. A banki digitalizáció részeként új, innovatív eszközök, interaktív kijelzők, tabletek, digitális aláírópadok, mobil eszközök is segítik az ügyfeleket.

Ügyfélhívó és ATM

A fiókban ügyfélhívó berendezést, valamint ki- és befizetésre egyaránt alkalmas, okos ATM-et helyeztek el. Ezzel saját vagy bármely, az OTP Banknál vezetett bankszámlára úgy lehet készpénzt befizetni, hogy az a célszámlán a befizetést követően azonnal megjelenik.

Diszkrét tanácsadás

A fiókok szerepe napjainkban egyre inkább változik: a tömegszerű kiszolgálással szemben a jövőben a bankfiókok a személyes pénzügyi tanácsadás helyszínévé válnak.

Éppen ezért a megújult fiók a tanácsadói kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt, a lakossági és vállalkozói pénzügyekben személyre szabott tanácsadást biztosít – ilyenkor jön jól az elkülönített tanácsadói pult.

Népszerűek a megtakarítási termékek, fogyasztási hitelek, de a lakásfelújítás, ingatlanvásárlás pénzügyi kezelése is kiemelt fontosságú az OTP Banknál. A legkedvezőbb pénzügyi megoldás megtalálásában az OTP Bank szakértői készséggel segítenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában