Hirdetés

2021.12.16. 08:00

BIG_inn határon átnyúló és regionális online szemináriumok

Nagy érdeklődéssel indult 2021. december 10-én, a BIG_inn AT-HU projekt online szemináriumsorozata a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. szervezésében. A három regionális és egy határon átnyúló alkalomból álló rendezvénysorozat fókuszában az elkészült témalapok ismertetése, használatának gyakorlati bemutatása áll.

Forrás: Borostyánkő Kft.

A német és magyar nyelvfejlesztést elősegítő, INTERREG V-A Program keretében megvalósuló projekt célja a témalapok létrehozásával, hogy a pedagógusok számára olyan munkalapokat, oktatási segédleteket biztosítson, melyeknek használatával a nyelvfejlesztés során egyéb – elsősorban természettudományi és technikai – tudás átadása is megvalósul, biztosítva a gyermekek számára a nyelvi fejlődést, valamint további ismeretek elsajátítását. Bemutatásra kerültek mindemellett a projektpartnerek együttműködésében létrejött nyelvfejlesztő MTMI anyagok, digitális tanulási formátumok, nyelvfejlesztő társasjáték, valamint BeeBot robotikai játék segédlete. 

Forrás: Borostyánkő Kft.

 

További alkalmakra december 17-én, pénteken kerül sor, melyekre a szervezők szeretettel várják a pedagógusok jelentkezését: [email protected].

Forrás: Borostyánkő Kft.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában