Olvasó

2012.03.05. 14:36

Mesemondó találkozó a Piarista-iskolában

Nagycsoportos óvodásoknak rendeztek mesemondó találkozót március 3-án a nagykanizsai Piarista-iskolában.

Az Olvasó

„Fontos, hogy a gyerek élete során minél több mesét ismerjen meg, hogy rátalálhasson azokra, melyek az őt leginkább foglalkoztató problémákra rímelnek. A gyerek természetesen nem tudja, és nem is kell tudnia, hogy miért okoz olyan örömet neki egy-egy mese. De hogy jót tesz neki és szüksége van rá, azt pontosan érzi.”
Bruno Bettelheim

2012. március 3-án rendezték a nagykanizsai Piarista-iskolában a nagycsoportos óvodásoknak a már több év óta futó Mesemondó találkozót.
Az óvónők és az édesanyák által felkészített gyermekek színvonalas produkciókat mutattak be a szépszámú közönségnek, s idén sem könnyítették meg a Lipódi Ildikó, Ámonné Csizmadia Hedvig, Kertészné Tóth Éva alkotta zsűri dolgát.

 
"Nemcsak kérni, de adni is!" - volt a mottója a délelőttnek. Ennek jegyében a kis mesemondókat és kísérőiket a mese-előadások után egy bábelőadással jutalmazta meg a találkozót kiíró iskola 2.A osztálya. Tamásné Deme Boglárka tanítónő vezetésével A csillagszemű juhász című bábjátékot adták elő nagy sikerrel.

A szeretetvendégséget követően a zsűri kiosztotta a jól megérdemelt jutalmakat.

Beküldte:
Mezriczky Lajos
 Nagykanizsa

                                                             

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!