Olvasó

2009.03.31. 02:27

Mit tartanak jobbnak?

Zalaegerszeg (hp) - Az elmúlt napokban kétféle folytatás kínálkozott a gazdasági-politikai válságban: Előrehozott választás, vagy a konstruktív bizalmatlansági indítvány elfogadása és új kormány. Melyiket választanák a járókelők?

Hajdu Péter

Az előrehozott választásokkal talán jobban járna az ország, de a két nagy párt, az MSZP és a Fidesz, valamint vezetőik mára a hitelüket vesztették. A szocialisták legutóbb nagy többséggel nyertek, de nem tudták megcsinálni a programjukat, a Fidesz viszont nem teríti ki a lapjait, csak hallgat. Legutóbb a szocialistákra szavaztam, de csalódtam. Nem tudom eldönteni, hogy a Bajnai Gordon vezette kormány, vagy az idei választás a jobb. De valamelyiket gyorsan meg kell lépni, mert még nagyobb lesz a baj - mondta Zsuppányi Károly. - Inkább előrehozott választásokat szeretnék - szögezi le Nagy László hírlapárus a landorhegyi lakótelepen. - Miért? Mert jobboldali szavazó vagyok, és jobban bízom abban a megoldásban, amit a Fidesz javasol. Ilyen nehéz helyzetben a népnek kell dönteni, ki kell írni a választásokat.

Varga Antal vállalkozó is hasonló véleményének adott hangot: - Víz-, gáz-, központifűtés-szerelő vagyok, akkor van elég munkám, ha van lakásépítés. Most csak áruházak épülnek, csak megszorítások vannak, nagy a körbetartozás. Szerintem is előrehozott választások kellenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!