olasz foci

2018.03.26. 12:58

A válogatott csatárnak a játék az első

Andrea Belotti, a Torino labdarúgócsapatának válogatott csatára kijelentette, hogy csak akkor szerződik nagy klubhoz, ha biztosan játéklehetőséghez jut új együttesében.

The disappointment of Andrea Belotti of Torino at the end of the match during the Italian Serie A football match between A.S. Roma and F.C. Torino at the Olympic Stadium in Rome, Italy, on March 9, 2018. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Matteo Ciambelli

A 24 éves támadó az előző szezonban robbant be a nemzetközi köztudatba, amikor a bajnokságban 26 gólt szerzett. A teljesítményével több egyesület érdeklődését is kivívta, ám a Torino elnöke gyorsan jelezte, hogy nem akarja eladni játékosát, s a szerződésébe 100 millió eurós kivásárlási árat iktatott be. Ezt az összeget pedig egyetlen klub sem fizette ki érte.

A jelenleg az olasz válogatottal a keddi, angolok elleni barátságos mérkőzésre készülő Belotti az olasz állami televíziónak nyilatkozott jövőjéről, hangsúlyozva: sokan biztatják arra, hogy komolyabb együtteshez igazoljon, mellyel a nemzetközi kupákban is szerepelhet.

„Én fogom eldönteni, hogy mi a legjobb nekem. Nem akarok nagy klubhoz menni, ha ott nem játszhatok.

Akkor váltok, ha biztosan tudom, hogy rendszeresen pályára léphetek az új csapatban” – mondta határozottan a csatár.

Belottival kapcsolatban egy éve rengeteg átigazolási hírt elterjedt, a mostani kiírásban azonban lényegesen kevesebb szó esik róla, mivel többször is sérült volt az idényben, s csupán hat találatnál jár a Serie A-ban.

Borítókép: Belotti a Roma elleni Serie A-meccsen.

AFP / NurPhoto / Matteo Ciambelli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában